MiZuHa

金蛇翁夜話|Kanahebi's night story
MiZuHa · 05日 7月 2022
金蛇水神社では3代前の宮司「高橋勝三郎」の遺稿集『金蛇翁夜話』を刊行しました。|At Kanahebisui Shrine, we have published a collection of manuscripts of "Katsusaburo Takahashi," the priest of the third generation, "Kanahebi's night story"

白蛇パン-盛夏-|Shirohebi Bun -midsummer-
MiZuHa · 01日 7月 2022
白蛇パンが盛夏の味「抹茶・檸檬・バナナ」が登場です。米粉が入ったモチモチのパンに、季節の味覚の餡がたっぷり入っています。各種毎日、数量限定になります。 |The taste of midsummer "Matcha, Lemon, Banana" is now available on white snake bun.

黄金水神 BeerStyle|KoganeSuijin BeerStyle
MiZuHa · 05日 5月 2022
御神酒 黄金水神がビール(※発泡酒)になりました。神社のお水で育った御神米を50%配合し醸造しています。|Omiki Kogane Suijin is now beer (* low-malt beer). It is brewed with 50% of the sacred rice grown in the water of the shrine.

白蛇パン-初夏-|Shirohebi Bun -early summer-
MiZuHa · 28日 4月 2022
白蛇パンに初夏の味「ヨモギ・夏みかん・緑茶」が登場です。| The taste of early summer "mugwort, summer oranges, green tea" is now available on white snake bread.

白蛇そば|Shirohebi Soba
MiZuHa · 15日 4月 2022
Sando Terrace & 白蛇 をイメージしたそば『白蛇そば』が完成しました。

白蛇パン-春-|Shirohebi Bun -Spring-
MiZuHa · 01日 3月 2022
白蛇パンに春味「サクラ・梅・いちご」が登場です。| Spring flavor "Sakura, Plum, Strawberry" is now available on white snake bun.

正月・黄金水神ー無濾過生原酒ー|New Year, Koganesuijin -Unfiltered Raw Sake-
MiZuHa · 01日 1月 2022
正月限定の冬酒、黄金水神の無濾過生原酒ができました。通常の火入れしたものとはまた一味違う、生の日本酒をお召し上がりください。正月ですのでお屠蘇とご一緒にどうぞ。

白蛇温麺|Shirohebi Umen
MiZuHa · 14日 12月 2021
Sando Terrace & 白蛇 をイメージした温麵『白蛇温麵』が完成しました。 |"White Snake Umen" made with Sando Terrace & White Snake as a motif has been completed.

白蛇うどん|Shirohebi Udon
MiZuHa · 14日 12月 2021
Sando Terrace & 白蛇 をイメージしたうどん『白蛇うどん』が完成しました。 |"White Snake Udon" made with Sando Terrace & White Snake as a motif has been completed.

屠蘇散|Otoso Japanese Herbal Remedy
MiZuHa · 04日 12月 2021
お屠蘇(とそ)は、正月に日本古来の薬草を日本酒に浸しいただく文化です。正月に無病息災、富貴繫栄の願いのもとご家族の皆様で、お召し上がりください。 |Toso is a culture in which traditional Japanese herbs are soaked in sake during the New Year. Please enjoy it with your family on New Year's Day with the wish of no illness and the wishes of descendants.

さらに表示する