金蛇水神社の御神米「黄金水神こがねすいじん」の新米を使用した米粉のパスタができました。
山形県米沢市の合同会社cropとコラボした、神社の水で育った新米と、米油と紅花エキスを使用した商品です。米粉ならではのもちもちの食感をお楽しみください。
完熟トマトとカニの旨味が凝縮されたカニクリームパスタと、アサリと白ワインの香りを楽しめるボンゴレビアンコの2種類をご用意しております。
|We have created rice flour pasta using new rice from the sacred rice ''Kogane Suijin''.
This product is made in collaboration with crop LLC in Yonezawa City, Yamagata Prefecture, and uses fresh rice grown in shrine water, rice oil, and safflower extract. Enjoy the chewy texture unique to rice flour.
We offer two types of pasta: Crab Cream Pasta, which is packed with the flavor of ripe tomatoes and crab, and Vongole Bianco, where you can enjoy the scent of clams and white wine.
